Väčšina pasažierov Ryanairu, ktorých lety zrušili, už má náhradné lety, alebo im vrátia cestové

NETKY.SK • 25 September 2017, 18:31 • 2 min
Väčšina pasažierov Ryanairu, ktorých lety zrušili, už má náhradné lety, alebo im vrátia cestové

BRATISLAVA - Írska nízkonákladová letecká spoločnosť Ryanair, ktorá v polovici septembra ohlásila, že počas šiestich týždňov v septemberi a októbri zruší 2 100 letov pre nedostatok pilotov, už pre 97 percent dotknutých pasažierov dohodla alternatívne lety alebo vrátenie cestovného.

slovakia

left justify in out

Letecký prepravca o tom informoval v správe, ktorú v pondelok poskytol. Skontaktovať sa musí ešte so zvyšnými troma percentami dotknutých zákazníkov, čo je necelých 10 tis. ľudí.

"Opäť sa úprimne ospravedlňujeme každému z 315 tis. zákazníkov, ktorých pôvodné lety boli zrušené," povedal riaditeľ marketingu spoločnosti Ryanair Kenny Jacobs.

 

Dodal, že pre problémy s rozpisom služieb pilotov sa už nijaké ďalšie lety nezrušili. Generálny riaditeľ firmy Ryanair Michael O'Leary minulý týždeň povedal, že rušenie letov počas šesťtýždňového obdobia firmu stojí približne 25 mil. eur.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies