Väčšina Nemcov prejavila záujem o cestovanie v čase

NETKY.SK • 22 Október 2015, 07:08 • 2 min
Väčšina Nemcov prejavila záujem o cestovanie v čase

BERLÍN - Takmer dve tretiny Nemcov sa v prieskume vyjadrili, že by radi cestovali v čase. Výsledky prieskumu boli zverejnené v stredu 21. októbra 2015, keď sa hlavný hrdina kultového amerického filmu Návrat do budúcnosti II. Marty McFly presunul do budúcnosti.

slovakia

left justify in out

Fanúšikova trojdielnej série o cestovaní v čase netrpezlivo očakávali 21. október, kedy sa Marty presunul z roku 1985 do roku 2015, aby zachránil seba v dospelej podobe a svojho syna od radu zlých rozhodnutí.


Nemci sú však prakticky založení a hoci 63 percent z nich povedalo, že by radi cestovali v čase, 60-percentná väčšina súčasne vyjadrila presvedčenie, že neverí, že to bude vôbec niekedy možné (29 percent povedalo, že by to mohlo byť možné), napísala agentúra DPA.


Online prieskum uskutočnil inštitút You Gov a odpovedalo v ňom 1177 ľudí. Z výsledkov vyplynulo, že 40 percent ľudí by najradšej cestovalo v čase do minulosti, zatiaľ čo 23 percent vyjadrilo želanie cestovať do budúcnosti. Prieskum sa uskutočnil v dňoch 16.-20. októbra.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies