Väčšina bánk bude mať počas vianočných sviatkov zatvorené pobočky

NETKY.SK • 23 December 2015, 09:30 • 2 min
Väčšina bánk bude mať počas vianočných sviatkov zatvorené pobočky

BRATISLAVA - Počas vianočných sviatkov bude väčšina bánk na Slovensku zatvorená. Občania, ktorí potrebujú navštíviť banku, by tak mali urobiť ešte dnes. Výnimkou 24. decembra tak bude len máloktorá banka. Ak niektorá z nich bude mať otvorené pobočky, tak len vo veľkých nákupných centrách a aj to len dopoludnia.

slovakia

left justify in out

Na Štedrý deň dopoludnia plánuje mať otvorené pobočky Tatra banka. "Pobočky vo vybraných nákupných centrách sú otvorené do 12. hodiny, respektíve kratšie podľa otváracích hodín daného nákupného centra. Pobočky vo vybraných nákupných centrách sa v tento deň otvoria od 9. hodiny," priblížila hovorkyňa banky Zuzana Povodová s tým, že výnimkou bude pobočka v nákupnom centre Eurovea v Bratislave, ktorá bude otvorená od 10. hodiny a pobočka v nákupnom centre Bory Mall, ktorá bude zatvorená.

 

V tento deň bude mať doobeda otvorené pobočky aj ČSOB Banka, a to v nákupnom centre Avion Shopping Park v Bratislave a v obchodnom centre Shopping Palace Zlaté Piesky tiež v hlavnom meste.

Na Prvý a Druhý sviatok vianočný ostanú všetky banky zatvorené. Otvoria až 27. decembra. "Od 27. do 30. decembra budú pobočky Slovenskej sporiteľne otvorené podľa štandardných otváracích hodín," priblížila hovorkyňa banky Marta Cesnaková.

 

Počas Štedrého dňa budú otvorené tiež len niektoré pobočky Slovenskej pošty, a to v nákupných centrách do 11.00 h či do 11.30 h. V Bratislave to budú pošty v centrách Avion, Polus, Aupark a Bory mall, v Košiciach to bude pošta v centre Optima a v Nitre v Galérii Mlyny. V nasledujúcich dňoch 25. decembra a 26. decembra budú pošty zatvorené a nebudú poskytovať služby pre verejnosť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona