Václavovi Klausovi mladšiemu nevyšlo ani druhé manželstvo

NETKY.SK • 25 Október 2017, 14:38 • 2 min
Václavovi Klausovi mladšiemu nevyšlo ani druhé manželstvo

PRAHA - Václav Klaus mladší sa po piatich rokoch rozhodol ukončiť manželstvo so svojou ženou Luciou. Pre politika je to už druhý rozvod. Dvojica má spolu štvorročnú dcéru Elišku.

slovakia

left justify in out

"Áno, podal som žiadosť o rozvod," povedal syn bývalého českého prezidenta, ktorého v stredu citoval spravodajský server Novinky.cz. Podľa vlastných slov vzťah skončil tento rok v júni a vraj už vyčerpal všetky možnosti slušného a spravodlivého rozchodu; preto podal žiadosť o rozvod.

 

Predpokladá, že kvôli starostlivosti o dcéru i delenie majetku celá vec nemusí prebehnúť úplne hladko. Klaus mladší (48) sa s Luciou Hřebačkovou (32) oženil v roku 2013 po dvojročnej známosti. Pol roka po svadbe sa im narodila dcéra.

 

"Zoznámili sme sa úplne normálne, v spoločnosti. Vtedy som býval u mamičky a mal som také veselšie obdobie. Lucie bola jedným z dievčat, ktoré som vtedy stretol. Bola láskavá a milá a páčilo sa mi s ňou, tak sme spolu zostali," povedal v roku 2011 o zoznámení sa so svojou neskoršou druhou manželkou.

 

Klaus mladší sa prvýkrát oženil v roku rok 1995, keď si zobral Kamilu Pojslovú (45). Exmanželia majú spolu tri deti - dcéru Kateřinu (17) a synov Vojtěcha (19) a Jakuba (14). Rozviedli sa v roku 2012, ale v tom čase už dva roky žili oddelene.

 

Vo víkendových parlamentných voľbách kandidoval Václav Klaus mladší za ODS a získal 22 635 preferenčných hlasov. Viac ich dostal iba šéf ANO Andrej Babiš (48 645). ODS nakoniec získala 11,32 percenta hlasov a 25 mandátov. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies