Václav Nedorost: Mali sme fantastický štart do zápasu

NETKY.SK • 12 Január 2016, 09:25 • 2 min
Václav Nedorost: Mali sme fantastický štart do zápasu

MOSKVA - Hráči Slovana Bratislava pokračujú vo víťaznom ťažení v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL), v pondelok večer si pripísali už rekordný siedmy triumf za sebou.

slovakia

left justify in out

Ich doterajším maximom v nadnárodnej súťaži bolo šesť úspešných výsledkov za sebou. Zverenci trénera Miloša Říhu si v Moskve poradili s domácim Spartakom 4:0. "Štart do zápasu sme mali fantastický. Hneď z prvého striedania sme dali gól a krátko na to v oslabení druhý. To nám výrazne pomohlo a ovplyvnilo to celý duel. Tento zápas možno nemal až také tempo ako naše predchádzajúce stretnutie s Jokeritom Helsinki, ale Spartak si neskôr utvoril šance a Barry Brust opäť chytil to, čo chytiť mal. Potom sme si už vedenie ustrážili, hrali sme rozumne a získali pekné víťazstvo," povedal po súboji dvojgólový strelec Václav Nedorost.


Jeden presný zásah pridal aj Lukáš Kašpar, ktorý sa presadil v oslabení. "Dali sme dva rýchle góly. Ten prvý hneď v úvodnom striedaní, druhý si zase brankár súpera nešťastne zrazil sám do bránky. To Spartak dosť poznačilo, na druhej strane aj my sme trochu poľavili, no našťastie sme domácim nedovolili zápas zdramatizovať," poznamenal Kašpar.


Piate čisté konto v aktuálnej sezóne si pripísal brankár Barry Brust, ktorý zneškodnil 22 striel domácich. "Ak budeme aj naďalej hrať tak rozumne ako v druhej a tretej tretine, vyhráme ešte veľa zápasov," dodal kanadský gólman v službách Slovana.


"Belasí" v KHL odohrali v tomto ročníku 49 zápasov a nazbierali v nich 73 bodov. V tabuľke Západnej konferencie im patrí 8. miesto, pondelkovým triumfom sa opäť o krok priblížili k vytúženému postupu do play-off. Najbližšie sa Slovan predstaví v stredu 13. januára v Petrohrade proti SKA. Doma bude hrať v sobotu 16. januára, o 17.30 h privíta Viťaz Podoľsk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies