Václav Klaus mal šialene vysoký tlak. Konečne ho prepustili z nemocnice

NETKY.SK • 17 September 2021, 14:14 • 2 min
Václav Klaus mal šialene vysoký tlak. Konečne ho prepustili z nemocnice

PRAHA - Václav Klaus síce netrpí výraznejšími zdravotnými problémami, no predchádzajúci víkend ho hospitalizovali v pražskej Ústrednej vojenskej nemocnici. Po pondelňajšom prepustení sa tam však musel vrátiť.

slovakia

left justify in out

Klausa dnes konečne prepustili. "Mal som šialene vysoký tlak a nejaké žalúdočné komplikácie," povedal 80-ročný Klaus novinárom. Dodal, že sa už cíti dobre.

 

Prečítajte si: Vieme, prečo hospitalizovali Miloša Zemana!

 

Klaus strávil v nemocnici predchádzajúci víkend, v pondelok ho prepustili, avšak v utorok ho museli prijať späť. Podľa českého spravodajského servera Klaus celkovo netrpí výraznejšími zdravotnými problémami. V roku 2008 mu operovali bedrový kĺb, o štyri roky neskôr sivý zákal. Vo februári tohto roku prekonal covid.

 

V tej istej pražskej nemocnici leží od utorka aj súčasný český prezident Miloš Zeman. Podľa štvrtkového vyhlásenia jeho hovorcu Jiřího Ovčáčka bola hospitalizácia plánovaná. Prezidentovi vykonali dôkladné vyšetrenia, pričom mu nezistili žiadne život ohrozujúce ochorenie. Pracovných povinností by sa mal opäť ujať na budúci týždeň.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies