Vácha vyrazil rukou loptu z bránky. Ordoš: Je to zákerný hráč

NETKY.SK • 14 Marec 2016, 13:44 • 2 min
Vácha vyrazil rukou loptu z bránky. Ordoš: Je to zákerný hráč

OLOMOUC - Hráči Sparty Praha potvrdili v nedeľňajšom dueli 21. kola najvyššej českej futbalovej súťaže Synot ligy na pôde Sigmy Olomouc úlohu favorita, keď zvíťazili 2:0.

slovakia

left justify in out

Po stretnutí sa najviac diskutovalo o situácii z 30. min. Hosťujúci Lukáš Vácha vtedy na bránkovej čiare rukou vyrazil loptu smerujúcu do svätyne Sparty po hlavičke domáceho Aidina Mahmutoviča.


Hlavný rozhodca Michal Paták usúdil, že namiesto Váchu sa lopty dotkol brankár David Bičík. "Chcel som vyraziť loptu, to je pravda. Predbehol ma však náš brankár. Bol to zákrok Davida Bičíka," obhajoval sa Lukáš Vácha. Analýza opakovaných záberov však odhalila opak. Vidno na nich, ako najprv zahral rukou záložník Sparty, a až po ňom gólman. "Sigma mala za bezgólového stavu kopať pokutový kop a Vácha mal dostať červenú kartu," povedal podľa portálu isport.cz niekdajší rozhodca Robert Henn.


"Oboch hráčov som sa cez prestávku opýtal: ´Páni, povedzte mi to na rovinu, nech nevyzerám ako blbec. Bola to ruka?´ Vácha mi povedal, že pri lopte bol skôr Bičík. Názorom experta Henna sa už niekedy smejem," bránil svojich hráčov tréner Sparty Zdeněk Ščasný.


"Najprv som si myslel, že to vyrazil Bičík. Keď mi však neskôr povedali, že to bol Vácha, tak u tohto chlapca sa tomu ani nedivím. Vždy chce byť nejako zaujímavý. Je to zákerný hráč," skonštatoval olomoucký útočník Michal Ordoš.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona