V zostave Slovana na zápas s Levom figurujú Višňovský aj Mojžíš

NETKY.SK • 15 Január 2013, 12:13 • 2 min
V zostave Slovana na zápas s Levom figurujú Višňovský aj Mojžíš

V zostave Slovana na zápas s Levom figurujú Višňovský aj Mojžíš - Hokej V zostave trénera Rostislava Čadu pre utorňajší večerný zápas hokejovej KHL s HC Lev Praha na jeho ľade sa objavili aj obranca Ľubomír Višňovský, ako aj jeho nová akvizícia na rovnako

slovakia

left justify in out

img

V zostave trénera Rostislava Čadu pre utorňajší večerný zápas hokejovej KHL s HC Lev Praha na jeho ľade sa objavili aj obranca Ľubomír Višňovský, ako aj jeho nová akvizícia na rovnakom poste český legionár Tomáš Mojžíš.

Informuje o tom klubová stránka Slovana s tým, že Višňovský, ktorý sa stále "naťahuje" s New York Islanders, kde dohrá túto sezónu, by sa mal predstaviť v prvej formácii po boku Kanaďana Jonathana Sigaleta. Mojžíš, ktorý do Slovana prišiel práve z konkurenčného HC Lev, nastúpi pravdepodobne v druhej formácii vedľa Jána Tabačeka s číslom 6. Výraznou stratou pre "belasých" bude absencia útočníka Michala Vondrku, ktorý po viróze ešte stále nie je v absolútnom poriadku.

Slovan a Lev sa v tejto sezóne stretnú už po tretí raz, druhýkrát v Prahe a lepšie je zatiaľ na tom slovenský nováčik, ktorý vyhral oba súboje zhodne 2:1. Pôjde o dôležité body, v Západnej konferencii patrí pred týmto súbojom Slovanu 6. miesto so 63 bodmi, siedmy Lev za ním zaostáva o tri.



predpokladaná zostava Slovana:

Janus (Konrád) – Sigalet, Višňovský, Mojžíš, Tabaček, Sersen, Švarný, Trška, Ďatelinka - Bakoš, Bližňák, Miklík – Hudáček, Lipiansky, Bartovič – Kudrna, Kytnár, Kukumberg – Mikúš, Ölvecký, Daňo.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies