V zostave Dukly Trenčín sa po maródke ukážu Drgoň a Hudec

NETKY.SK • 10 November 2016, 18:52 • 2 min
V zostave Dukly Trenčín sa po maródke ukážu Drgoň a Hudec

TRENČÍN – V piatkovom zápase najvyššej slovenskej hokejovej súťaže proti Novým Zámkom sa v zostave Dukly Trenčín objavia aj Adam Drgoň a Denis Hudec. Kým obranca Drgoň sa vráti na ľadové plochy po vynechaní ôsmich stretnutí, pre útočníka Hudeca to bude prvý duel v sezóne. V príprave proti Jihlave si vážne zranil rameno a podstúpil operáciu.

slovakia

left justify in out

"Pauza bola dlhá, ale nechcel som sa s návratom unáhliť. Nechal som si zranenie riadne doliečiť. Lekár mi už povedal, že rameno je zrastené, a odporučil opatrný návrat. Strieľal som naplno už asi tri týždne, dôležité bolo, aby som sa nebál ísť do súbojov a normálne som hral," povedal na klubovom webe 23-ročný krídelník Hudec.

Obranca Adam Drgoň odohral posledný súboj vo Zvolene 9. októbra, odvtedy pre zranené rebro pauzoval. "Už sa teším, vyše troch týždňov som nehral. Trénovania a bicyklovania už bolo dosť..." prezradil pre klubový web Drgoň.

Na trenčianskej maródke sú ešte Jakub Ručkay, ktorý by sa po zlomenine nohy mal vrátiť do troch týždňov, Ján Pardavý (rameno) a Marek Ryzák (koleno).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies