V Zlatých Moravciach Srb Stanič, Mikinič i Gregora

NETKY.SK • 8 September 2014, 13:47 • 2 min
V Zlatých Moravciach Srb Stanič, Mikinič i Gregora

BRATISLAVA - Vedenie slovenského futbalového klubu FC ViOn Zlaté Moravce angažovalo v ostatnom období do mužstva troch nových hráčov.

slovakia

left justify in out

V 7. tíme tabuľky Fortuna ligy 2014/2015 budú pôsobiť 21-ročný obranca Patrik Gregora zo Slovana Bratislava, stredopoliar Tomáš Mikinič prišiel na hosťovanie zo Spartaka Trnava a v mužstve od Žitavy privítali aj 26-ročného srbského legionára a rodáka z Belehradu Branislava Staniča, ktorý naposledy hral v kirgizskom Biškeku.

 

"Hlavným dôvodom ich príchodov sú zranenia. Na post Lukáša Kováča, ktorého zranenie vyradilo prakticky na pol roka, sme angažovali Staniča. Bol voľným hráčom a aj preto bola táto voľba výhodná z hľadiska financií," citoval portál nitra.sme.sk slová trénera ViOn-u Branislava Mráza, ktorý ďalej poznamenal: "Gregora je defenzívny hráč. Jeho príchod sme riešili v súvislosti s dlhodobejším výpadkom nášho obrancu Michala Pintéra." Pre problémy s kolenom nemôže kouč Zlatých Moraviec rátať ani s ďalším zadákom Mariánom Štrbákom. 

 

Mužstvu FC ViOn by mal pomôcť aj 21-ročný Tomáš Mikinič. "Už dlhšie vieme, že na kraj ihriska potrebujeme ofenzívneho stredopoliara či krídelníka. Peter Mazan s nami dlhšie trénoval, ale jeho angažovanie napokon stroskotalo, s naším klubom sa nedohodol na financiách. V priebehu týždňa, keď sa uzavrela vec s Mazanom, sa objavilo Mikiničovo meno, čo nám prišlo veľmi vhod. Na poste krídelníka sme totiž väčšinou alternovali s inými hráčmi. V tomto smere verím, že nám Mikinič pomôže," dodal kouč Branislav Mráz. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona