V Žiline už aj duo novicov Kovačič a Schmeltz

NETKY.SK • 16 Jún 2014, 14:40 • 2 min
V Žiline už aj duo novicov Kovačič a Schmeltz

ŽILINA - Do prípravy šesťnásobného futbalového šampióna MŠK Žilina sa v pondelok zapojila už aj dvojica nových hráčov.

slovakia

left justify in out

Tréner "šošonov" Adrián Guľa mal k dispozícii takmer kompletný káder vrátane Holanďana Sidneyho Schmeltza a Chorváta Mira Kovačiča. Do tréningového procesu sa zatiaľ nezapojil chorý obranca Denis Vavro a zranený brankár Dominik Holec.

 

"Žlto-zelení" v pondelok popoludní odcestujú na týždňové sústredenie do Belej. "Okrem prípravného zápasu proti Trenčínu v stredu a modelového stretnutia v sobotu medzi sebou, chceme využiť toto vďačné prostredie na kvalitný tréningový proces s využitím terénu. Dominovať bude kondičná zložka, vo veľkom prepojení v práci s loptou. V neposlednom rade je priestor aj na ďalšie budovanie 'tímspiritu'," povedal pre mskzilina.sk A. Guľa a dodal: "Celé sústredenie s nami absolvujú dvaja noví hráči, ktorí sú u nás na skúške. Ide o krídelníka Sidneyho Schmeltza z Holandska a o Mira Kovačiča, stredového hráča, odchovanca Hajduku Split. Za nových hráčov pokladám, a verím, že budú noví hráči, aj Čmelíka s Lupčom, ktorí dostanú novú šancu v A-tíme." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies