V Žiline spokojnosť, Škvarka chce tri body z Podbrezovej

NETKY.SK • 14 August 2014, 12:11 • 2 min
V Žiline spokojnosť, Škvarka chce tri body z Podbrezovej

BRATISLAVA - Po neúspešnej minulej sezóne a až 9. mieste v prvoligovej spoločnosti dvanástich klubov robia futbalisti MŠK Žilina v tomto súťažnom ročníku radosť svojim priaznivcom. Hoci je tabuľka Fortuna ligy vzhľadom na účinkovanie Slovana, Trenčína i Trnavy neúplná, zverenci trénera Adriána Guľu figurujú na čele klasifikácie.

slovakia

left justify in out

"Konečne sa začala prejavovať tvrdá práca z uplynulej sezóny, postupne sa dostávame do optimálnej formy. Nemalú zásluhu na tom má aj skvelá letná príprava a vynikajúca nálada v kabíne," citoval web fortunaliga.sk slová onedlho 22-ročného stredopoliara žilinského mužstva Michala Škvarku (nar. 19. augusta 1992).

 

Futbalisti spod Dubňa v doterajších piatich ligových vystúpeniach ešte neprehrali, okrem troch víťazstiev si pripísali dva nerozhodné výsledky na súperovej pôde: v treťom kole v Senici (1:1) a naposledy v Banskej Bystrici proti Dukle (0:0). V stredu zvládli "šošoni" aj duel 2. kola Slovnaft Cupu proti domácej Kráľovej pri Senci (1:0), keď skóroval práve rodák z Martina Škvarka. 

 

"Myslím si, že je predčasné rozprávať o tom, kde by sme mohli skončiť v tomto ročníku Fortuna ligy. Naším prvoradým cieľom je hrať pekný futbal a tým prilákať ľudí na tribúny. Nepopieram však, že veľmi radi by sme sa pobili o čelo tabuľky,“ poznamenal slovenský reprezentant do 21 rokov Michal Škvarka. 

 

Najbližšie sa hráči Žiliny predstavia v sobotu 16. augusta o 16.30 h na ihrisku nováčika z Podbrezovej, ktorý sa už v lige etabloval medzi slovenskou elitou. Po troch prehrách si "železiari" poradili hladko doma s Banskou Bystricou 3:0 a v nedeľu uspeli aj v Trnave proti Spartaku 1:0. "Veľmi sa tešíme na zápas proti ŽP Šport. Vieme o sile nášho protivníka a takisto o fanúšikovskom záujme. My sa však budeme pozerať predovšetkým na seba a do Podbrezovej si pôjdeme po tri body," dodal odhodlane Michal Škvarka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies