V Žiline je súboj so Španielmi vypredaný

NETKY.SK • 8 Október 2014, 12:53 • 2 min
V Žiline je súboj so Španielmi vypredaný

BRATISLAVA - V súvislosti so zápasom futbalovej kvalifikácie o postup na Euro 2016 Slovensko - Španielsko, ktorý je na programe 9. októbra o 20.45 h na štadióne MŠK Žilina, dáva Slovenský futbalový zväz návštevníkom stretnutia do pozornosti nasledovné informácie a upozornenia:

slovakia

left justify in out

- Zápas je vypredaný, žiadne vstupenky sa v pokladniciach nebudú predávať. 

- Návštevníci sú povinní riadiť sa Organizačným a prevádzkovým poriadkom futbalových stretnutí organizovaných Slovenským futbalovým zväzom. Obsahuje všetky informácie pre účastníkov podujatia vrátane zakázaných predmetov, pokynov, povinností pre divákov, účastníkov podujatia, oprávnenia usporiadateľskej služby atď. 

- Medzi zakázanými predmetmi, ktoré budú návštevníkom pri vstupe odobraté, sú aj dáždniky, nakoľko celý štadión je krytý. 

- Návštevníkom bude k dispozícii parkovisko za východnou tribúnou, na ktoré sa dostanú cez vjazdy na Ľavobrežnej a v obmedzenej miere aj na Uhoľnej ulici. 

- Dopravu v Žiline bude riadiť dopravná a mestská polícia. 

- Sledujte dopravné spravodajstvo Slovenského rozhlasu a Rádia Expres. 

- Vzhľadom na zložitú dopravnú situáciu na vjazdoch do Žiliny, ako aj v okolí štadióna odporúčame motorizovaným návštevníkom, aby odparkovali automobily, či už na parkovisku na štadióne alebo v jeho okolí 3 - 4 hodiny pred začiatkom zápasu. 

- Štadión bude otvorený 2 hodiny pred zápasom, t.j. od 18.45 h. Keďže každý návštevník prejde viacnásobnou osobnou kontrolou, odporúčame prísť na štadión s dostatočnou časovou rezervou. 

- V areáli štadióna bude dostatok bufetov s občerstvením. 

- Pred zápasom bude v areáli štadióna prebiehať viacero marketingových aktivít. 

Informácie pre držiteľov permanentiek 
Východná tribúna, sektor C-VIP 
Miestenky na zápas (na konkrétne miesto) si budete môcť vyzdvihnúť v deň zápasu v pokladni MŠK Žilina na Športovej ulici. Pokladňa bude otvorená od 17.30 h. Je potrebné sa preukázať platnou vstupenkou, na základe ktorej bude odovzdaná miestenka. 
Vstupenku je potrebné si ponechať na celú kvalifikáciu EURO 2016. Vstupenka je platná na 5 domácich zápasov, ako je uvedené na vstupenke. 

Informácia pre majiteľov vstupeniek s dresom 
Východná tribúna, sektor D-VIP 
Dres Puma je možné si vyzdvihnúť pri danom sektore po prechode turniketom. Je potrebné sa preukázať platnou vstupenkou, na základe ktorej bude odovzdaný dres a vstupenka bude označená. 
Ku každej vstupenke obdržíte 1 dres. 

Informácia pre majiteľov vstupeniek so šálom 
Západná tribúna, sektor E 
Šál je možné si vyzdvihnúť pri danom sektore po prechode turniketom. Je potrebné sa preukázať platnou vstupenkou, na základe ktorej bude odovzdaný šál a vstupenka bude označená. 
Ku každej vstupenke obdržíte 1 šál. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona