V Žiare nad Hronom zavládol strach: Opitý muž zastavil auto so samopalom v ruke

NETKY.SK • 15 Február 2016, 11:18 • 2 min
V Žiare nad Hronom zavládol strach: Opitý muž zastavil auto so samopalom v ruke

ŽIAR NAD HRONOM – Opitý Žiarčan so samopalom v ruke zastavil pred miestnou čerpacou stanicou posádku VW Polo. Nútil ich, aby vystúpili, hrozil im, že ich postrieľa.

slovakia

left justify in out

Muža odzbrojil vodič auta. Štyridsaťdvaročný muž zo Žiaru nad Hronom už čelí obvineniam z nebezpečného vyhrážania. Incident sa stal v sobotu okolo 14:30. Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, ozbrojený muž si kľakol pred auto a nútil posádku, aby vystúpila.

 

Neustále sa im vyhrážal zabitím. Keď jeho príkazy neplnili, prišiel k vodičovým dverám a s namierenou zbraňou zopakoval svoju požiadavku. Vodič vystúpil, páchateľovi vytrhol samopal, ktorý spadol pod auto. Odzbrojený muž sa dal na útek, policajti ho v priebehu pol hodiny zadržali. Namerali mu takmer dve promile. Skončil v policajnej cele aj s návrhom na vzatie do väzby. Za tento čin mu hrozí trest na šesť mesiacov až tri roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies