V závode Volkswagen Slovakia nahlásili bombu

NETKY.SK • 11 Júl 2017, 16:26 • 2 min
V závode Volkswagen Slovakia nahlásili bombu

BRATISLAVA - V závode Volkswagen Slovakia nahlásili bombu. Na mieste sú pyrotechnici a psovodi so služobnými psami na vyhľadávanie výbušnín.

slovakia

left justify in out

Informácie potvrdila hovorkyňa VW SK a bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. "Dnes v čase krátko pred 12.30 h sme prijali informáciu o údajnom umiestnení výbušného systému v jednej z budov výrobnej haly automobilovej spoločnosti na Ulici J. Jonáša v Bratislave," uviedol Szeiff. Oznámenie polícia preverila.

 

"Na miesto boli ihneď po prijatí oznámenia vyslaní pyrotechnici a psovodi so služobnými psami na vyhľadávanie výbušnín," doplnil s tým, že polícia vykonáva vo vnútorných priestoroch všetky úkony potrebné na preverenie pravdivosti oznámenia. Ako prvý informoval o nahlásení bomby v závode portál tvnoviny.sk. Uvádza tiež, že 10.000 zamestnancov čerpá dovolenku, v halách sú údržbári, ľudí evakuovali.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies