VIDEO V zápase Lazia Rím proti milánskemu AC to poriadne iskrilo

NETKY.SK • 25 Január 2015, 19:30 • 2 min
VIDEO V zápase Lazia Rím proti milánskemu AC to poriadne iskrilo

MILÁNO – V zápase talianskej Serie A včera proti sebe nastúpili domáce Lazio Rím a hosťujúce AC Miláno. V zápasoch týchto súperov to vždy poriadne iskrí a nebolo tomu inak an teraz.

slovakia

left justify in out

Milánsky tím otvoril skóre zápasu už vo 4.minúte, keď sieť rozvlnil Menez a do polčasu sa stav nemenil. Hneď na začiatku druhého polčasu vyrovnal na 1-1 Parolo a o štyri minúty neskôr Klose po chybnej rozohrávke súpera pred vlastnou šestnástkou točil misky váh na stranu Lazia. Na konečných 3-1 zvyšoval deväť minút pred koncom opäť Parolo a zdalo sa, že je vymaľované.

 

V nadstavenom čase však milánskemu obrancovi Mexesovi praskli nervy, chytil pod krkom hneď dvoch hráčov Lazia a videl okamžite červenú kartu.

Najprv si vymenil zopár ostrých slov so Stefanom Maurim a zdalo sa, že ho chytil pod krkom a následne chytil okolo krku aj Lorika Canu. Jeho tímový spoluhráč Riccardo Montolivo sa snažil Mexesovi schladiť hlavu, avšak vylúčenie sa mu nepodarilo odvrátiť. Po zápase sa Mexes za tento incident ospravedlnil a oľutoval, že išiel svojim deťom zlým príkladom.

"Musím sa ospravedlniť klubu, trénerovi a mojej rodine," sypal si na hlavu popol 32-ročný Francúz. "Bola to zlá reakcia a je mi ľúto, že som oslabil svoj tím aj do ďalších zápasov. Bohužiaľ som urobil chybu a takéto veci by sa na trávniku nemali stávať. Mám deti a takto by otec nemal íst príkladom."

AC Miláno ešte v roku 2015 nevyhralo a patrí mu priebežne až 9.priečka v tabuľke. Tieto tímy sa spolu opäť stretnú už v utorok 27.januára vo štvrťfinálovom zápase Coppa Italia. Tréner Filippo Inzaghi bude musieť svoj tím pripraviť lepšie, lebo ďalší zápas bez výhry by sa mu už mohol stať osudným.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies