V Zápase hviezd UEFA by Messi a Ronaldo mohli byť spoluhráči

NETKY.SK • 14 Apríl 2015, 17:00 • 2 min
V Zápase hviezd UEFA by Messi a Ronaldo mohli byť spoluhráči

MADRID - Španielsky denník El Mundo Deportivo vyrukoval v utorok so senzačnou titulnou stránkou, že Lionel Messi a Cristiano Ronaldo by mohli spolu hrať v jednom tíme v zápase UEFA All Star.

slovakia

left justify in out

V Zápase hviezd, ktorý v súčasnosti zvažuje UEFA, by obaja fenomenálny hráči by hrali v tíme "Juh".

Nadnárodná marketingová spoločnosť oslovila UEFA s nápadom zorganizovať Zápas hviezd, v ktorom by hrali výhradne európsky hráči. Oba tímy by sa mali vyberať prostredníctvom on-line hlasovania a z jedného klubu by mohli hrať maximálne traja hráči.

Nápad bol inšpirovaný Zápasom hviezd NBA, v ktorom proti sebe nastupujú výbery východnej a západnej konferencie. V UEFA All-Star Game by si medzi sebou zmerali sily hráči z futbalových líg severnej a južnej Európy.

Keby tento návrh prešiel, tak by sa v jednom tíme mohli bok po boku stretnúť Lionel Messi a Cristiano Ronaldo, čo by zabezpečilo mnohomiliónovú sledovanosť zápasu po celom svete.

Podľa správ denníka El Mundo Deportivo by sa takýto zápas mohol uskutočniť najskôr v roku 2017 a tento nápad už bol prezentovaný niektorým európsky veľkoklubom, vrátane Barcelony. Denník dodáva, že aj keď tento návrh ešte nebol schválený, tak Michel Platini by mohol mať osobný záujem na tom, aby sa takýto zápas organizoval, keďže by mohol získať podporu od miliónov fanúšikov po celom svete.

Pozrite si infografiku denníka El Mundo Deportivo, ako by mohli vyzerať súčasné zostavy tímov UEFA Sever a UEFA Juh.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies