V základnej zostave proti Fínsku aj debutant Hrošovský

NETKY.SK • 18 November 2014, 17:27 • 2 min
V základnej zostave proti Fínsku aj debutant Hrošovský

ŽILINA - Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák pošle v utorkovom medzištátnom prípravnom zápase v Žiline proti Fínsku od začiatku na trávnik aj Patrika Hrošovského z Viktorie Plzeň, ktorý absolvuje debut v najcennejšom drese.

slovakia

left justify in out

Kormidelník SR urobil až šesť zmien v základnej zostave v porovnaní so sobotňajším duelom v Skopje proti Macedónsku v rámci C-skupiny kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska. Do bránky nominoval Jána Muchu, obrannú štvoricu utvoria Tomáš Hubočan, Martin Škrtel, Ján Ďurica a Dušan Švento. Na poste defenzívneho záložníka bude okrem Patrika Hrošovského aj domáci žilinský hráč Viktor Pečovský. Ofenzívnejšími stredopoliarmi by mali byť Stanislav Šesták, Marek Hamšík a Róbert Mak, jediným vysunutým hrotom bude Filip Hološko. Informáciu prinieslo oficiálne konto Slovenského futbalového zväzu na Facebooku. V spomenutom víťaznom zápase s Macedónskom (2:0) nastúpili v základnej jedenástke Škrtel, J. Ďurica, Hubočan, Pečovský a Hamšík. 

 

Úvodný výkop prípravného duelu pod Dubňom stanovili na 17.00 h, hlavným arbitrom je Markus Hameter z Rakúska.

 

Základná zostava futbalistov Slovenska v utorkovom medzištátnom prípravnom zápase v Žiline proti Fínsku: 
J. Mucha - Hubočan, Škrtel, J. Ďurica, Švento - Pečovský, Hrošovský - Šesták, Hamšík, Mak - Hološko 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies