V základne škole v Nitre sa prepadla podlaha a prasklo vodovodné potrubie

NETKY.SK • 15 August 2014, 13:06 • 2 min
V základne škole v Nitre sa prepadla podlaha a prasklo vodovodné potrubie

NITRA - Na Základnej škole Kniežaťa Pribinu v centre Nitry sa prepadla časť podlahy v kuchyni a v budove na viacerých miestach prasklo vodovodné potrubie.

slovakia

left justify in out

Mesto sa preto pustilo do opravy a chce to stihnúť do začiatku školského roka. „Na augustovom mimoriadnom zastupiteľstve poslanci odsúhlasili 100-tisíc eur, ktoré však nepôjdu len na opravu tejto školy, ale aj ďalších, kde opravujeme toalety, schodiská a podobne. Tu však musíme riešiť havarijný stav, keďže časť podlahy v kuchyni sa prepadla, čo je dosť vážne a zrejme je to tam spôsobené blízkosťou rieky, pretože tá budova sa akoby pohla a je tam poškodená aj statika a popraskali na niektorých miestach vodovodné potrubia,“ informoval primátor Nitry Jozef Dvonč. Zároveň dodal, že budovu, v ktorej sa učí takmer 500 detí, chcú opraviť do konca prázdnin a vyučovanie by nemalo byť ohrozené. „Budeme intenzívne pracovať na tom, aby minimálne kuchyňa a rozvod vody boli do septembra hotové,“ dodal primátor.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies