V útulku Slobody zvierat venčili psov Mikulášovia, čerti i anjeli

NETKY.SK • 9 December 2017, 16:48 • 2 min
V útulku Slobody zvierat venčili psov Mikulášovia, čerti i anjeli

BRATISLAVA – V útulku Slobody zvierat na bratislavských Poliankach v sobotu vítali Mikulášov, anjelov i čertov. Práve prvky oblečenia, symbolizujúce postavy predvianočných tradícií spestrili víkendové venčenie psích zverencov v útulku.

slovakia

left justify in out

Tí, ktorí prišli, si za svoju pomoc pri opatere zvierat mohli odniesť darček od Slobody zvierat, pohostiť sa vianočným pečivom a čajom. "Túto akciu robíme pravidelne ako poďakovanie pre tých, ktorí venčia psíkov z nášho útulku. I dnes je vidno, že sú to celé rodiny, od tých najmenších detí až po seniorov," uviedla Mária Benedikovičová z občianskeho združenia Sloboda zvierat. Počas akcie bola tiež možnosť prispieť do zbierky krmiva či pamlskov pre zvieratá v útulku. Fotoreportáž z dnešnej akcie zverejní Sloboda zvierat aj na svojom profile na sociálnej sieti.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona