V utorok sa v Trnave nebude piť alkohol

NETKY.SK • 29 Júl 2018, 09:38 • 2 min
V utorok sa v Trnave nebude piť alkohol

TRNAVA – Zákaz predaja a pitia alkoholických nápojov bude v utorok 31. júla platiť od 15:00 až do polnoci v celom centre Trnavy. Zákaz sa týka predajní potravín, reštaurácií, krčiem a iných verejne prístupných miest na devätnástich uliciach a dvoch námestiach vrátane Trojičného námestia.

slovakia

left justify in out

Mesto Trnava vydalo rozhodnutie na žiadosť Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave, dôvodom je futbalový zápas druhého predkola Ligy majstrov Spartak Trnava – Legia Varšava. Zákaz platí len na alkoholické nápoje, ktoré majú obsah alkoholu nad 4,1 objemového percenta, desaťstupňového piva sa preto netýka.

„Vzhľadom na potrebu zabezpečenia verejného poriadku, bezpečnostnej situácie, ochranu osôb a majetku je žiadosť Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave v súlade so záujmami a potrebami mesta a jeho obyvateľov,“ píše sa v rozhodnutí, ktoré podpísal primátor Peter Bročka. Mesto je podľa zákona o organizovaní športových podujatí povinné vydať takýto zákaz, ak o to požiada organizátor športového podujatia alebo polícia. Zákaz predávať, podávať a piť alkohol bude platiť aj vo všetkých prevádzkach obchodného centra City Arena a na Štadióne Antona Malatinského. Futbalový zápas Spartak Trnava – Legia Varšava bude mať úvodný výkop v utorok o 20:30, v prvom zápase týchto súperov vo Varšave zvíťazil trnavský Spartak 0:2.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave v súvislosti s týmto futbalovým zápasom oznámilo, že v utorok približne od 17:00 do 23:30 uzatvorí Kollárovu ulicu v Trnave od križovatky s Hospodárskou až po vjazd do podzemného parkoviska City Areny. Od obeda bude uzatvorená aj Športová ulica.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona