V utorok sa skončila Mustafiho 22-zápasová séria bez prehry

NETKY.SK • 1 Február 2017, 16:30 • 2 min
V utorok sa skončila Mustafiho 22-zápasová séria bez prehry

LONDÝN - Unikátna séria Shkodrana Mustafiho, nemeckého futbalového reprezentanta v službách londýnskeho FC Arsenal, je minulosťou.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný stopér prišiel do tímu "kanonierov" v lete zo španielskeho FC Valencia, až do utorkovej domácej ligovej prehry 1:2 s FC Watford bol v drese Arsenalu nezdolaný: utvoril 22-zápasovú sériu bez prehry v rámci všetkých súťaží, podotkol web goal.com. V Premier League nenašiel premožiteľa v rekordných 15 stretnutiach.

 

"Dúfam, že si túto bilanciu udržím do konca sezóny," povedal Mustafi pre Sky Sports pred neúspešným súbojom proti Watfordu a doplnil: "Keď prehrám, niekedy ani nejdem domov a radšej zostanem v hoteli, pretože nechcem to všetko počúvať."

 

Pre Arsenal je utorková prehra značnou komplikáciou v súvislosti s najvyššími métami - je tretí a na svojho rivala FC Chelsea, ktorý je na čele súťaže, má deväťbodové manko. Na programe je ešte 15 kôl.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies