V utorok predpoludním nepôjdu cez tunel pod bratislavským hradom električky

NETKY.SK • 29 September 2014, 17:12 • 2 min
V utorok predpoludním nepôjdu cez tunel pod bratislavským hradom električky

BRATISLAVA - Cez tunel pod bratislavským hradom nebudú v utorok 30. septembra od 09:00 do približne 13:00 premávať električky.

slovakia

left justify in out

Dôvodom výluky je údržba zariadení rádiotechnickej siete, električky budú jazdiť po presmerovaných trasách. Dopravný podnik Bratislava o tom informuje na svojej internetovej stránke.

 

Električky linky č. 2 budú premávať v smere do centra mesta od zastávky Blumentál cez Americké námestie, Námestie SNP, Obchodnú a od zastávky Poštová - Martinus v smere k ŽST Nové Mesto už pôjdu po svojej stálej trase. Električky č. 5 budú medzi zastávkami Poštová - Martinus a Park kultúry premávať obojsmerne cez Námestie SNP, Jesenského, Námestie Ľ. Štúra, Rázusovo nábrežie, Nábrežie arm. gen. L. Svobodu. Linka č. 9 bude premávať medzi zastávkami Mariánska a Park kultúry obojsmerne cez Jesenského, Námestie Ľ. Štúra, Rázusovo nábrežie a Nábrežie arm. gen. L. Svobodu. 

 

Dopravný podnik cestujúcim odporúča počas krátkodobej výluky využiť namiesto zastávky Kapucínska neďalekú zastávku Poštová-Martinus. Cestujúci môžu na cestu do Dúbravky či Karlovej Vsi využiť aj autobusové linky 31 a 39 zo Zochovej a na zastávke Lafranconi prestúpiť na električku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies