V utorok potvrdili osem nových prípadov ochorenia Covid-19, otestovali vyše 4 700 ľudí

NETKY.SK • 6 Máj 2020, 09:54 • 2 min
V utorok potvrdili osem nových prípadov ochorenia Covid-19, otestovali vyše 4 700 ľudí

BRATISLAVA - V utorok potvrdili osem nových prípadov ochorenia Covid-19. Národné centrum zdravotníckych informácií o tom informovalo na webe covid-19.nczisk.sk.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Celkovo je tak na Slovensku 1 429 ľudí pozitívnych na toto ochorenie. Laboratóriá urobili v utorok vyše 4 700 testov. Celkovo tak otestovali už takmer 105-tisíc vzoriek.

 

Žiadna ďalšia obeť

Chorobe nepodľahla žiadna ďalšia osoba, Slovensko tak stále eviduje 25 úmrtí pacientov s pozitívnym testom na Covid-19. Z ochorenia sa vyliečilo ďalších 21 osôb, uzdravilo sa spolu už 762 ľudí.

 

Ako informoval permanentný krízový štáb na korona.gov.sk, počet hospitalizovaných pacientov stúpol na 167. Z toho u 37 bol Covid-19 potvrdený.

 

S ochorením sú na jednotke intenzívnej starostlivosti štyri osoby, na umelej pľúcnej ventilácii sú dvaja pacienti. Hodnota kĺzavého mediánu je stále na hodnote štyri. Z nových prípadov potvrdili tri v Žilinskom kraji. Zhodne po dva nové prípady pribudli v Banskobystrickom a Trenčianskom kraji a jeden prípad zaznamenali v Prešovskom kraji.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies