V utorok na Slovensku bude hmlisto, v stredu hmlu vystrieda vietor

NETKY.SK • 17 Február 2014, 13:09 • 2 min
V utorok na Slovensku bude hmlisto, v stredu hmlu vystrieda vietor

BRATISLAVA - Celé Slovensko sa o polnoci z dneška na utorok 18. februára zahalí do hmly. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) pred ňou varuje vo forme výstrahy prvého stupňa.

slovakia

left justify in out

Hmlisto by malo byť na celom území do 10:00, dohľadnosť bude 50 až 300 metrov. Pri zníženej viditeľnosti by si mali dávať veľký pozor predovšetkým vodiči, môže predstavovať potenciálne nebezpečenstvo. V stredu 19. februára hmlu vystrieda vietor na horách. SHMÚ pred ním takisto vydal výstrahu prvého stupňa, ktorá však neplatí pre celé Slovensko. 

 

Fúkať bude v Banskobystrickom, Košickom, Prešovskom a v Žilinskom kraji od polnoci z utorka 18. februára na stredu do polnoci zo stredy na štvrtok 20. februára. Vietor môže byť takisto nebezpečný, no v tomto prípade by mali byť ostražití predovšetkým ľudia pri rôznych aktivitách.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies