V utorok bude na celom Slovensku silno pršať

NETKY.SK • 16 September 2013, 13:00 • 2 min
V utorok bude na celom Slovensku silno pršať

BRATISLAVA - Celé územie Slovenska potrápi v utorok 17. septembra silný dážď. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal pre celú krajinu výstrahu prvého stupňa.

slovakia

left justify in out

Tá bude na v Banskobystrickom, Košickom a Prešovskom kraji platiť od utorka od 6:00 do stredy 18. septembra do 6:00 ráno. V zvyšnej časti Slovenska výstraha platí od polnoci z pondelka na utorok do 23:00. Spadnúť môže 25 až 50 milimetrov zrážok. Pre okresy Trenčín, Ilava, Púchov a Považská Bystrica je pred dažďom vydaná výstraha druhého stupňa, ktorá platí v rovnakom čase ako prvý stupeň. Tu môže spadnúť 50 až 60 milimetrov zrážok. V Bratislavskom, Nitrianskom a v Trnavskom kraji bude s dažďom spojený aj silnejší vietor. Ten môže fúkať rýchlosťou 18 až 22 metrov za sekundu v čase od 4:00 do 17:00. Dážď ako aj vietor predstavujú pre ľudí potenciálne nebezpečenstvo, preto by si mali dávať pri rôznych aktivitách pozor.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies