V úseku cesty medzi Ivachnovou a Ružomberkom sú rozsiahle kolóny

NETKY.SK • 3 Apríl 2018, 17:52 • 2 min
V úseku cesty medzi Ivachnovou a Ružomberkom sú rozsiahle kolóny

IVACHNOVÁ – V úseku cesty prvej triedy medzi Ivachnovou a Ružomberkom sa tvoria rozsiahle kolóny. Vodiči sa tu zdržia niekoľko desiatok minút.

slovakia

left justify in out

Kolóny sa začínajú tvoriť už v úseku, kde končí diaľnica D1 a začína cesta prvej triedy. Premávka na Liptove bola mimoriadne zhustená už od začiatku veľkonočných sviatkov, no ani v utorok sa situácia výraznejšie nezmenila. Na dopravu tak musia dohliadať policajné hliadky.

 

Upchaté cesty sa stali veľkým problémom nielen pre vodičov prechádzajúcich cez Ružomberok, ale sú príťažou aj pre domácich - negatívne ovplyvňujú život v okolitých obciach.

 

„Situácia naozaj nie je dobrá. Už minimálne dvakrát som to musel riešiť tak, že som zavolal na Okresné riaditeľstvo Policajného zboru, aby prišla polícia a zastavila premávku na ceste prvej triedy, pretože domáci sa s autami jednoducho nemohli dostať z obce,“ uviedol prednedávnom starosta obce Liptovské Sliače Milan Frič.

 

Starosta tvrdí, že keby v úseku nebola rozpracovaná diaľnica, tlačil by na vybudovanie kruhového objazdu. „Kedy však bude diaľnica, je otázne,“ dodal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies