V úseku Blumentál - Vozovňa Krasňany vylúčia električky

NETKY.SK • 3 Október 2016, 15:24 • 2 min
V úseku Blumentál - Vozovňa Krasňany vylúčia električky

BRATISLAVA - Pre úpravu koľajovej trate na Račianskej radiále v úseku Blumentál - Vozovňa Krasňany v Bratislave vylúčia od dnešného večera premávku električiek.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej informuje Dopravný podnik Bratislava na svojej oficiálnej internetovej stránke, výluka bude od dnešného dňa, okrem piatka 7. októbra, do nedele 9. októbra. Oddnes do štvrtka 6. októbra vylúčia električky približne od 21:00 do začiatku rannej výpravy. V sobotu 8. októbra a v nedeľu 9. októbra 2016 bude celodenná výluka električiek.


Počas trvania dopravných obmedzení bude linka číslo 3 z Petržalky premávať po zastávku Blumentál bez zmeny, ďalej pôjde cez Vazovovu, Krížnu, Trnavské mýto, Vajnorskú do Vozovne Jurajov Dvor.

 

Späť bude cestujúcich voziť po rovnakej trase. Aj linka číslo 5 z Dúbravky pôjde po zastávku Blumentál bez zmeny trasy, ďalej bude pokračovať cez Vazovovu, Krížnu, Špitálsku, Námestie SNP a od zastávky Kapucínska do Dúbravky prejde po stálej trase. Električky náhradnej dopravy, s označením X 13, budú zabezpečovať premávku v úseku Vozovňa Krasňany – Rača, Komisárky. Autobusy náhradnej dopravy, s rovnakým označením, budú zabezpečovať premávku v úseku Blumentál - Vozovňa Krasňany.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies