V USA začne vychádzať časopis Snob pre rusky hovoriacu elitu

NETKY.SK • 14 September 2010, 11:06 • 2 min
V USA začne vychádzať časopis Snob pre rusky hovoriacu elitu

V USA začne vychádzať časopis Snob pre rusky hovoriacu elitu

slovakia

left justify in out

img

Magazín o životnom štýle, ktorý financuje ruský miliardár Michail Prochorov, začne budúci týždeň vychádzať v Spojených štátoch v ruskom jazyku.
      Septembrové vydanie časopisu s názvom Snob vyjde v náklade 20.000 výtlačkov a bude k dispozícii v predajniach najmä v New Yorku a ďalších väčších amerických mestách.
      Snob vznikol v roku 2008 ako časopis zameraný na životný štýl pre rusky hovoriacich podnikateľov a obchodníkov. Distribuovaný je v Británii a v Rusku.
      Prochorov, 45-ročný ruský miliardár, nedávno kúpil basketbalový tím New Jersey Nets. Miliardár, ktorého obchodné aktivity siahajú od priemyslu cez šport po médiá, vzbudil pozornosť v roku 2007, keď ho zadržala francúzska polícia v súvislosti s vyšetrovaním skupiny organizujúcej prostitúciu pre majetných ľudí. V tomto prípade nebolo voči Prochorovovi vznesené žiadne obvinenie.
      Časopis Snob na svojej internetovej stránke uviedol, že chce v USA organizovať večierky, literárne čítania a filmové predstavenia za účasti popredných ruských intelektuálov.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies