V USA vydražia roentgenové zábery a lekárske diagnózy Marilyn Monroe

NETKY.SK • 9 Október 2013, 07:26 • 2 min
V USA vydražia roentgenové zábery a lekárske diagnózy Marilyn Monroe

LOS ANGELES/NEW YORK - Roentgenové zábery a diagnózy niekdajšej hollywoodskej ikony, herečky Marilyn Monroe vydražia v Los Angeles 10. novembra.

slovakia

left justify in out

Z lekárskych podkladov jednoznačne vyplýva, že slávna kráska sa podrobila svojho času plastickým operáciám, informoval dnes dražobný dom Julien's Auctions.

Príťažlivá herečka, známa aj slovenským divákom z filmov ako napríklad Niekto to rád horúce, Páni majú radšej blondínky, Niagara, Ako sa vydať za milionára alebo Mustangy, mala napríklad v brade implantát, ktorý sa začínal rozpadať.

Umelkyňa, ktorá stihla za 36 rokov života tri manželstvá, okrem iného s legendárnym hráčom bejzbalu Joeom DiMaggiom a svetoznámym dramatikom Arthurom Millerom, zomrela 5. augusta 1962 v rodnom Los Angeles na následky predávkovania sedatívami. O pozadí jej úmrtia kolujú dodnes špekulácie, vrátane téz o vražde súvisiacej s mafiou alebo jej blízkym vzťahom s bratmi Kennedyovcami.

Aukčný dom očakáva z dražby spomínaných predmetov výťažok do 30.000 amerických dolárov (v prepočte asi 22.000 eur).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies