V USA pripravujú paródiu Hviezdnych vojen

NETKY.SK • 9 Február 2017, 14:22 • 2 min
V USA pripravujú paródiu Hviezdnych vojen

NEW YORK - Americká filmárska dvojica Jason Friedberg a Aaron Seltzer, ktorá sa podieľala na filmovej sérii Scary Movie, pripravuje paródiu vesmírnej ságy Hviezdne vojny.

slovakia

left justify in out

Duo, ktoré má na konte tiež komédie ako Strašná haluz (2006), Úplná šupa (2007), Disaster Movie (2008) či Sajrajt sága (2010), sa postará o scenár i réžiu.


Správu potvrdila spoločnosť Covert Media, ktorá sa na novinke bude spolupodieľať produkčne. "Jason a Aaron sú silné duo, ktoré dokázalo, že je plne oddané tomu, čo milujú diváci. Sme viac než nadšení, že tvorcovia, ktorí ponímajú popkultúru tak nebojácne, sa ujmú aj svetovo najpopulárnejšej série," vyjadril sa výkonný riaditeľ spoločnosti Paul Hanson.

 


Novinka dostala názov Star Worlds Episode XXXIVE=MC2: The Force Awakens The Last Jedi Who Went Rogue, ktorým tvorcovia humorne narážajú na anglické názvy ostatných dvoch snímok zo sveta Hviezdnych vojen - Star Wars: Sila sa prebúdza (2015, v anglickom origináli Star Wars: The Force Awakens) a Rogue One: A Star Wars Story (2016) ako aj pripravovanej ôsmej epizódy s názvom Star Wars: The Last Jedi. Členov hereckého obsadenia, dej či plánovaný dátum premiéry však zatiaľ neprezradili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona