V Unione Berlín sa rozlúčia s Adamom Nemcom

NETKY.SK • 23 Apríl 2014, 10:34 • 2 min
V Unione Berlín sa rozlúčia s Adamom Nemcom

BERLÍN - Slovenský futbalista Adam Nemec si bude po sezóne hľadať nové pôsobisko, nemecký druholigista Union Berlín s útočníkom už nepočíta napriek zmluve do roku 2016.

slovakia

left justify in out

Je to jedno z opatrení trénera Uweho Neuhausa, ktoré má pomôcť dostať mužstvo druhej bundesligy z krízy. Okrem Nemca predčasne ukončia v Unione zmluvu aj obrancovi Barisovi Özbekovi, po vypršaní kontraktov nové neponúknu Patrickovi Kohlmannovi a Marcovi Pfertzelovi.

 

"Musíme niečo zmeniť, aby sme v budúcej sezóne mohli podávať konštantné výkony. K tomu patria aj personálne zmeny," povedal tréner Uwe Neuhaus, ktorý za krízu v mužstve neviní iba odchádzajúcich hráčov. 

 

Nemec prišiel do Unionu Berlín v roku 2012. V decembri 2013 mu predĺžilo vedenie klubu kontrakt do roku 2016 s opciou na ďalšiu sezónu. Jeho odchod z Unionu nebude pre klub lacný. Dvadsaťosemročný rodák z Banskej Bystrice strelil v drese Unionu v 51 ligových stretnutiach štrnásť gólov. Päťnásobný slovenský reprezentant hral počas kariéry aj za Žarnovicu, Dubnicu, Žilinu, Aue, Genk, Kaiserslautern a Ingolstadt. Informácie zverejnil web BZ-Berlin.de. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies