V uliciach Prahy kolabovala doprava: v najväčšej špičke vypadli semafóry

NETKY.SK • 21 December 2017, 19:34 • 2 min
V uliciach Prahy kolabovala doprava: v najväčšej špičke vypadli semafóry

PRAHA - Predvianočný zhon v českom hlavnom meste "okorenili" vo štvrtok popoludní problémy s dopravou. Na frekventovaných komunikáciách v centre vypadli na asi hodinu semafory.

slovakia

left justify in out

Pred križovatkami sa tvorili dlhé kolóny motorových vozidiel. Problémy sa vyskytli aj pre iné príčiny. Stovky vodičov napríklad uviazli v podzemnej garáži obchodného centra Nový Smíchov; nápor nákupov chtivých návštevníkov totiž nezvládlo ani tamojšie podzemné parkovisko, ani komunikácie v okolí. Vedenie centra ponúklo zákazníkom bezplatné parkovanie až do ďalšieho dňa.

 

Prejazd cez hlavné mesto Česka skomplikovala motoristom aj hromadná dopravná nehoda za účasti šiestich vozidiel v Strahovskom tuneli v smere na Smíchov. Aj keď k ujme na zdraví tam nedošlo, odstraňovanie následkov nehody si vynútilo dlhšie uzavretie pravého jazdného pruhu.

 

Semafóry v meste sa neskôr podarilo uviesť opäť do prevádzky, čo však neodstránilo zápchy v dopravnej špičke.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies