V ubytovniach pre migrantov to naďalej iskrí, zranení aj zadržaní

NETKY.SK • 1 December 2015, 17:31 • 2 min
V ubytovniach pre migrantov to naďalej iskrí, zranení aj zadržaní

BERLÍN - Neznáme osoby umiestnili atrapu bomby v ešte neobývanom príbytku pre utečencov.

slovakia

left justify in out

V Zwickau polícia iba niekoľko hodín po tomto náleze zadržala tri podozrivé osoby vo veku 23, 25 a 31 rokov.

 

Informovala o tom dnes tlačová agentúra DPA s odvolaním sa na policajné zdroje.

 

Políciu alarmovala v skorých ranných hodinách strážna služba objektu, ktorá objavila podozrivú konštrukciu. Tú následne preskúmali pyrotechnici, ktorí však zistili, že ide iba o atrapu.

 

V inej ubytovni pre utečencov v Kostnici vypukol spor medzi žiadateľmi o azyl, ktorý prerástol v masovú bitku. Zapojilo sa do nej 40 obyvateľov objektu, ktorí neváhali použiť pri "výmene názorov" ani veci z interiéru.

 

Štyri osoby utrpeli pri konflikte, ku ktorému došlo v noci nadnes, ľahšie zranenia. Dôvod bitky zostal, ako tomu bolo vo väčšine podobných prípadov v uplynulých dňoch, nejasný.

 

Asi dve desiatky osôb sa zapojili v ubytovni v Lörrachu do ďalšej výmeny názorov medzi migrantmi. Tu boli za konfliktom peniaze, informovali tamojšie úrady. Polícia dočasne zadržala dvoch z aktérov konfliktu.

 

V ubytovniach pre migrantov na území spolkovej republiky dochádza opakovane k stretom, bitkám a konfliktom rôzneho charakteru. Polícia musí nezriedka vyslať na miesto množstvo mužov zákona, aby nastolili narušený poriadok.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies