V Turecku sa špekuluje o návrate Stocha do Holandska

NETKY.SK • 21 Máj 2013, 16:55 • 2 min
V Turecku sa špekuluje o návrate Stocha do Holandska

ISTANBUL - Slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch by sa údajne mohol znova sťahovať do Holandska. Informoval o tom v pondelok portál tureckej verzie Eurosportu.

slovakia

left justify in out

Slovákov súčasný klub Fenerbahce Istanbul si údajne vyhliadol talentovaného Belgičana Driesa Mertensa z PSV Eindhoven. Problém pre Istanbulčanov je vraj požadované vysoké odstupné za Mertensa, preto by vhodnou alternatívou mohla byť výmena práve za Stocha.

V súvislosti so slovenským reprezentantom sa však skloňuje aj iný záujemca. Ako je známe, pred niekoľkými týždňami prebehla médiami správa, že 23-ročný nitriansky rodák by mohol po sezóne prestúpiť do Spartaka Moskva, pričom aj hráčov agent Milan Lednický vyhlásil, že samotný hráč má okrem iného ponuky aj z Ruska.

Autor najkrajšieho gólu za rok 2012 podľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Stoch v minulosti pôsobil v anglickom klube FC Chelsea a holandskom FC Twente. Na všetkých troch svojich zahraničných zastávkach získal šikovný krídelník ligový titul, pričom v predchádzajúcom súťažnom ročníku bol s dvanástimi gólmi druhý najlepší strelec Fenerbahce.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies