V Turecku sa prevrátil autobus: Neprežilo 17 ľudí, prevažne žien!

NETKY.SK • 31 Október 2014, 15:18 • 2 min
V Turecku sa prevrátil autobus: Neprežilo 17 ľudí, prevažne žien!

ANKARA - Najmenej 17 mŕtvych a 28 zranených si v piatok ráno vyžiadala dopravná nehoda na juhu Turecka, kde sa prevrátil a spadol do priekopy autobus prepravujúci poľnohospodárskych robotníkov.

slovakia

left justify in out

O udalosti v provincii Isparta informuje spravodajský portál Hürriyet Daily News odvolávajúci sa na oficiálne zdroje. V havarovanom autobuse sa podľa nich viezli prevažne ženy, ktoré pracovali v jabloňovom sade pri meste Yalvaç. Tamojší okresný guvernér Ahmet Altintaş povedal, že podľa predbežných zistení nehodu spôsobilo zlyhanie bŕzd. Pred tým, ako sa prevrátil, autobus narazil do bočnej opornej steny, uvádza Hürriyet Daily News. Mnohí zo zranených sú vo vážnom stave. Portál spomína dve podobné nehody na tureckých diaľniciach z uplynulých týždňov, ktoré si dokopy vyžiadali 21 mŕtvych.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies