V tureckom kamióne našli colníci muža bez dokladov

NETKY.SK • 13 Február 2015, 13:06 • 2 min
V tureckom kamióne našli colníci muža bez dokladov

KOŠICE - Colníci v Košiciach objavili v noci na štvrtok (12.2.) pri kontrole nákladného vozidla s tureckou značkou 480 kusov neoznačených cigariet.

slovakia

left justify in out

Zároveň vo vozidle zistili okrem vodiča prítomnosť ďalšieho muža, ktorý na výzvu predložiť doklady nereagoval a odmietal komunikovať. 
     

"Ďalšími úkonmi colníkov boli zistené skutočnosti nasvedčujúce neoprávnenému prekročeniu vonkajšej hranice osobou nezistenej štátnej príslušnosti. Následným konaním tureckého vodiča vzniklo dôvodné podozrenie aj zo spáchania trestného činu podplácania podľa paragrafu 322 Trestného zákona v štádiu pokusu," informovala dnes TASR hovorkyňa Colného úradu Košice Natália Zadubanová.
     

Osobu bez dokladov aj vodiča zadržala Národná jednotka boja proti nelegálnej migrácii. V priebehu štvrtka bolo voči vodičovi vznesené obvinenie zo spáchania trestného činu, stíhaný je vo väzbe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies