V tuneli Sitina sa stala nehoda, premávka je už obnovená

NETKY.SK • 26 August 2014, 15:56 • 2 min
V tuneli Sitina sa stala nehoda, premávka je už obnovená

BRATISLAVA - V tuneli Sitina sa dnes zrazilo osobné auto a nákladné vozidlo. Tunel Sitina v Bratislave je už prejazdný.

slovakia

left justify in out

Rovnako je obnovená premávka pre nákladné autá prechádzajúce z Maďarska na Slovensko cez Rajku. Dôvodom dopravných obmedzení bola nehoda, pri ktorej sa v smere z Mlynskej Doliny na Lamač zrazilo osobné auto s nákladným. Polícia príčiny nehody vyšetruje. Informoval o tom dnes bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.
     

K zrážke došlo krátko pred 15.15 h. Účastníkmi nehody boli 21-ročná vodička osobného auta, ktorá utrpela zranenie, a 54-ročný vodič nákladiaka. "Podľa súčasných zistení na mieste nehody, počas premávky v uvedenom úseku došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k zrážke osobného motorového vozidla a nákladného motorového vozidla, následkom čoho utrpela 21-ročná vodička zranenie, ktoré jej bolo jednorazovo ošetrené na mieste nehody," opísal Szeiff.
     

U vodičov polícia nezistila alkohol. Celkovú škodu v súvislosti s dopravnou nehodou vyčíslili približne na 5000 eur. Presné príčiny dopravnej nehody, ako aj miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania, doplnil hovorca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona