V troskách zničeného domu v Katoviciach objavili telá troch obetí

NETKY.SK • 24 Október 2014, 12:50 • 2 min
V troskách zničeného domu v Katoviciach objavili telá troch obetí

KATOVICE - Tri mŕtve telá členov jednej rodiny objavili záchranári v troskách bytového domu v centre juhopoľských Katovíc, ktorý sa čiastočne zrútil po štvrtkovom výbuchu plynu. Oznámila to dnes agentúra AP s odvolaním sa na miestnu políciu a médiá.

slovakia

left justify in out

Hovorca katovickej polície uviedol, že z trosiek domu vytiahli telesné pozostatky muža, ženy a dieťaťa. Podľa televízie TVN24 išlo o miestneho novinára Dariusza Kmiecika, jeho manželku a ich dvojročného syna. 

 

V nemocnici stále zostáva päť obyvateľov domu, ktorí pri výbuchu a následnom požiari utrpeli popáleniny. Lekári označili ich stav za vážny. 

 

Následkom silného výbuchu sa zrútilo niekoľko poschodí budovy a na streche vznikol rozsiahly požiar. Na mieste zasahovali desiatky hasičov, ako aj skupina špeciálne cvičených pátracích psov. Postup záchranných prác komplikoval požiar a obavy ohľadne stability zvyšnej časti objektu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies