V troch amerických štátoch zadržali viac ako 40 údajných mafiánov

NETKY.SK • 5 August 2016, 07:19 • 2 min
V troch amerických štátoch zadržali viac ako 40 údajných mafiánov

NEW YORK - Viac ako 40 údajných členov podsvetia patriacich do štruktúr hlavnej sicílskej mafie Cosa Nostra zadržala polícia vo štvrtok v amerických štátoch New York, Florida a Massachusetts. Informovala o tom agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Zadržaní vodcovia a členovia zločineckých klanov Genoveseovcov, Gambinovcov, Luheseovcov, Bonnanovcov, ako členovia klanov z Filadelfie, ktoré sú súčasťou organizácie Cosa Nostra na východnom pobreží, čelia obvineniam z vydierania, sprisahania, podpaľačstva či pašovania zbraní.


Podľa amerického ministerstva spravodlivosti úrady vo štvrtok zadržali 39 podozrivých a ďalší dvaja sa dobrovoľne prihlásili na polícii. Očakáva sa, že ďalší obvinený sa vzdá v najbližších dňoch, pričom traja údajní mafiáni zostávajú na slobode. V prípade dokázania viny hrozia zadržaným tresty od päť do 40 rokov väzenia.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona