V trnavskom tetovacom štúdiu zadržali drogy, padli dve obvinenia

NETKY.SK • 17 Marec 2014, 13:07 • 2 min
V trnavskom tetovacom štúdiu zadržali drogy, padli dve obvinenia

BRATISLAVA/TRNAVA - V jednom z trnavských tetovacích štúdií zaistili drogy, po plánovanej akcii padli dve obvinenia.

slovakia

left justify in out

Policajti v štúdiu zaistili viacero striekačiek s metamfetamínom, rôzne ampulky, lieky, sušenú rastlinu a rôzne náradie slúžiace na aplikáciu a distribúciu drog. Následná expertíza potvrdila, že v striekačkách bolo minimálne 31 dávok pervitínu, informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. 

 

Kompletná expertíza nie je ešte ukončená, preto stále zostáva podozrenie na marihuanu aj heroín. Zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi obvinil vyšetrovateľ 41-ročného Branislava zo Šoporne. Muž s bohatou trestnou minulosťou skončil vo vyšetrovacej väzbe. 

 

Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest na tri až desať rokov. Pri zásahu policajti zadržali aj 34-ročného Štefana z Trnavy, ktorý si drogy prišiel kúpiť tesne pred príchodom polície. Toho obvinili z prečinu drogovej trestnej činnosti a stíhaný je na slobode. Za prechovávanie drog pre vlastnú potrebu mu hrozí až päťročný trest.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies