V Trnavskom kraji bolo v uplynulom týždni najviac zásahov v okrese Galanta

NETKY.SK • 3 Máj 2011, 07:16 • 2 min
V Trnavskom kraji bolo v uplynulom týždni najviac zásahov v okrese Galanta

V Trnavskom kraji bolo v uplynulom týždni najviac zásahov v okrese Galanta

slovakia

left justify in out

Príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Trnavského samosprávneho kraja zasahovali v uplynulom týždni 52-krát, čo je o 14 udalostí menej ako v predchádzajúcom týždni. Najviac, spolu 17 výjazdov uskutočnili k požiarom, k dopravným nehodám mali 15, k technickým zásahom 12 výjazdov. Vyskytol sa aj jeden ekologický zásah, TASR informoval hovorca Krajského riaditeľstva HaZZ v Trnave Ivan Peťko s tým, že záchranári uskutočnili aj šesť cvičení a zaznamenali jeden planý poplach.
      Pri udalostiach zranenia utrpelo 15 osôb, z toho 14 pri dopravných nehodách. "Zachránili sme celkom 39 osôb. Priame škody sme vyčíslili vo výške 409.610 eur a uchránené hodnoty v sume 251.220 eur," konštatoval hovorca s tým, že z celkovej výšky vyčíslených škôd bolo najviac pri požiaroch v okrese Galanta, kde boli vyčíslené aj najväčšie uchránené hodnoty. Dodal, že v tomto okrese bolo aj najviac zásahov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies