V trnavskom hľadisku budú Slovensko povzbudzovať aj olympijskí víťazi Škantárovci

NETKY.SK • 10 November 2016, 16:28 • 2 min
V trnavskom hľadisku budú Slovensko povzbudzovať aj olympijskí víťazi Škantárovci

TRNAVA - Na piatkový domáci zápas kvalifikácie majstrovstiev sveta 2018 proti Litve prídu povzbudiť slovenskú futbalovú reprezentáciu aj zlatí olympionici z brazílskeho Ria de Janeiro Ladislav a Peter Škantárovci.

slovakia

left justify in out

Slovenskí deblkanoisti sa najprv stretnú o 18.30 h vo Fun Zone v trnavskom hoteli Hotel a reštaurácii Phoenix na Kapitulskej ulici č. 16 s fanúšikmi občianskeho združenia Fandíme Slovensku.

 

Spoločne spustia aukčný portál https://aukcia.fandimeslovensku.sk/, na ktorom sa budú dražiť podpísané a darované predmety od športovcov. Všetky získané financie pôjdu na pomoc deťom so zdravotným postihnutím, ktoré chcú touto cestou bratranci Škantárovcovi podporiť. Potom sa spoločne s fanúšikmi presunú na neďaleký futbalový štadión, kde budú povzbudzovať a bubnovať po boku bubeníka slovenských reprezentácií Mariána Póšu. Ten je zároveň aj spoluorganizátorom aukcie.


V piatok uplynú presne tri mesiace od dňa, keď bratranci Škantárovci vybojovali v Riu zlatú medailu pre Slovensko.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona