V trnavskom hľadisku aj olympijskí víťazi Škantárovci

NETKY.SK • 9 November 2016, 10:17 • 2 min
V trnavskom hľadisku aj olympijskí víťazi Škantárovci

TRNAVA - Na piatkový domáci zápas kvalifikácie majstrovstiev sveta 2018 proti Litve prídu povzbudiť slovenskú futbalovú reprezentáciu aj zlatí olympionici z brazílskeho Ria de Janeiro Ladislav a Peter Škantárovci.

slovakia

left justify in out

Slovenskí deblkanoisti sa najprv stretnú o 18.30 h vo Fun Zone v trnavskom hoteli Dream na Kapitulskej ulici č. 12 s fanúšikmi občianskeho združenia Fandíme Slovensku. Spoločne spustia aukčný portál, na ktorom sa budú dražiť podpísané a darované predmety od športovcov. Všetky získané financie pôjdu na pomoc deťom so zdravotným postihnutím, ktoré chcú touto cestou bratranci Škantárovcovi podporiť. Potom sa spoločne s fanúšikmi presunú na neďaleký futbalový štadión, kde budú povzbudzovať a bubnovať po boku bubeníka slovenských reprezentácií Mariána Póšu. Ten je zároveň aj spoluorganizátorom aukcie.


Významný kvalifikačný futbalový zápas tak bude mať aj prívlastok olympijský.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona