V Trnave úraduje podpaľač nádob na odpad

NETKY.SK • 19 December 2016, 13:14 • 2 min
V Trnave úraduje podpaľač nádob na odpad

BRATISLAVA/TRNAVA - Polícia hľadá podpaľača, ktorý v Trnave zapaľuje nádoby na odpad. Zaevidovali tu už niekoľko desiatok prípadov v rôznych častiach mesta.

slovakia

left justify in out

Posledný je z noci zo štvrtka na piatok. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, páchateľ podpálil plastovú nádobu na Saleziánskej ulici, plamene zachvátili aj vedľa stojacu nádobu a o niekoľko minút zhoreli smetiaky aj na vyhradených stojiskách priľahlých ulíc Spojnej a Poštovej. Neskôr ešte zhorela aj nádoba na odpad na Špačinskej ulici.


K týmto činom dochádza v nočných hodinách a hrozí riziko, že plamene môžu pohltiť napríklad aj odstavené auto. Čokoľvek podozrivé, čo by policajtom mohlo pomôcť pri vyšetrovaní týchto prípadov, je možné oznámiť na linke 158. Ako dodala Kredatusová, všímavosť ľudí môže v tomto prípade zohrať zásadnú úlohu, preto vyzývame občanov, aby neváhali kontaktovať políciu a pomohli tak pri vypátraní páchateľa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies