V Trnave sa k štrajku pridali aj učitelia z Gymnázia J. Hollého

NETKY.SK • 27 Január 2016, 10:56 • 2 min
V Trnave sa k štrajku pridali aj učitelia z Gymnázia J. Hollého

TRNAVA – V stredných školách v zriaďovateľskej pôsobnosti Trnavského samosprávneho kraja štrajkuje 79 učiteľov, o deväť menej ako v utorok. K štrajku sa dnes pridali štyria učitelia Gymnázia Jána Hollého v Trnave.

slovakia

left justify in out

Z celkového počtu 1 875 pedagógov štrajkujú 4,2 percenta. Ani jedna zo stredných škôl v kraji nie je pre štrajk zatvorená. Agentúru SITA o tom informoval hovorca Trnavského samosprávneho kraja Patrik Velšic. Štrajk dnes zasiahol sedem stredných škôl, je to o jednu viac ako v utorok.

 

Náhradné vyučovanie majú v Obchodnej akadémii vo Veľkom Mederi, Gymnáziu Vojtecha Mihálika v Seredi, Gymnáziu F.V. Sasinka v Skalici, Gymnáziu L. Novomeského v Senici, Gymnáziu M. Korvína s vyučovacím jazykom maďarským v Dunajskej Strede, Strednej odbornej škole v Hlohovci a Gymnáziu Jána Hollého. Najviac sú do štrajku zapojení pedagógovia v senickom gymnáziu, kde neučí 21 z celkového počtu 39 pedagógov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies