V Trnave sa chystá trénerská zmena, Jarábka má údajne vystriedať Dovalil

NETKY.SK • 20 August 2015, 12:27 • 2 min
V Trnave sa chystá trénerská zmena, Jarábka má údajne vystriedať Dovalil

TRNAVA - V slovenskom futbalovom klube FC Spartak Trnava by mohlo prísť k zmene na lavičke. Podľa informácií špecializovaného portálu efotbal.cz by mal súčasného trénera Juraja Jarábka nahradiť vo funkcii Čech Jakub Dovalil.

slovakia

left justify in out

Dovalil dosiaľ pôsobil pri českých mládežníckych tímoch, naposledy pracoval ako tréner tamojšej "dvadsaťjednotky". Zatiaľ nikdy neviedol profesionálny tím "dospelých". "Mal by sa stať trénerom v Spartaku Trnava. Ambiciózny klubový boss Dušan Guľáš chce mužstvo kompletne prestavať a Dovalil má byť súčasťou tejto prestavby," prezradil pre efotbal.cz dobre informovaný zdroj.

 

Jarábek zasadol na trnavskú lavičku v roku 2013, najlepšie umiestnenie s "andelmi" dosiahol v ročníku 2013/2014, keď skončili na tretej priečke. V minulej sezóne obsadili vo Fortuna lige štvrté miesto. Fanúšikovia Trnava už dlhší čas lobujú za Jarábkov odchod, viackrát prezentovali svoj negatívny postoj k súčasnému trénerovi a uviedli, že pre nich ďalej nie je akceptovateľnou postavou v klube.

 

Po úvodných piatich kolách sezóny 2015/2016 patrí Spartaku vo fortunaligovej tabuľke s piatimi bodmi až deviate miesto.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies