V Trnave počas zápasu odpadol fanúšik, je v kritickom stave

NETKY.SK • 12 Október 2016, 13:38 • 2 min
V Trnave počas zápasu odpadol fanúšik, je v kritickom stave

TRNAVA - Fanúšik slovenskej futbalovej reprezentácie, ktorý odpadol na tribúne trnavského Štadióna Antona Malatinského počas utorkového večerného zápasu SR proti Škótsku (3:0) v rámci F-skupiny európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska, je v umelom spánku a kritickom stave. Informuje o tom web trnavskyhlas.sk.

slovakia

left justify in out

"Ide o staršieho pána, ktorý mal kardiologické problémy. Po resuscitácii je momentálne v umelom spánku a v kritickom stave leží na ARO," povedal v stredu predpoludním hovorca trnavskej nemocnice Matúš Stračiak, citoval ho spomenutý zdroj.

 

Muž sledoval duel z miesta na poschodí východnej tribúny City Areny, skolaboval približne v 14. minúte stretnutia. Fanúšikovia, ktorí boli v jeho blízkosti, a usporiadateľská služba ho preniesli do útrob štadióna, kde starostlivosť o muža prevzali privolaní záchranári. Vykonali masáž srdca a následne ho sanitkou transportovali do trnavskej nemocnice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona