V Trnave má byť hybridný trávnik, výmena potrvá dlhšie

NETKY.SK • 3 Január 2017, 15:08 • 2 min
V Trnave má byť hybridný trávnik, výmena potrvá dlhšie

TRNAVA - Hráči FC Spartak Trnava, ktorému patrí po jesennej časti 4. miesto v tabuľke najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Fortuna ligy, po dovolenkách začnú v piatok 6. januára zimnú prípravu na jarnú časť sezóny 2016/2017.

slovakia

left justify in out

Po úvodnom brífingu so zástupcami klubu, trénerom a hráčmi v mix zóne Štadióna Antona Malatinského - City Arene (12.30 - 13.00 h, vstup cez vchod H) je podľa informácie na oficiálnej internetovej stránke trnavského klubu prvý tréning "andelov" na programe popoludní od 14.00 h na umelej tráve Lokomotívy Trnava.

 

Zverenci trénera Miroslava Karhana budú trénovať najskôr v domácich podmienkach, od pondelka 16. januára na nich čaká týždňové sústredenie v českom Uherskom Brode. Spartak má naplánovaných osem prípravných súbojov - postupne budú protivníkmi trnavského tímu 1. SC Znojmo, FC Fastav Zlín, 1. FC Slovácko, FC Zbrojovka Brno, SK Sigma Olomouc, FK Mladá Boleslav, 1. FC Tatran Prešov a FC Baník Ostrava. Pri februárovom štarte jarnej časti Fortuna ligy absolvujú futbalisti Trnavy úvodný súťažný zápas kalendárneho roka 2017 v Poprade 21. 2. proti MFK Zemplín Michalovce v rámci dohrávky 20. kola, uvádza web trnavského klubu.

Na FC Spartak Trnava čaká tiež výmena trávnika na Štadióne Antona Malatinského, ktorý je počas ostatných mesiacov domovom aj pre slovenskú reprezentáciu. "Podľa posledných informácií, ktoré mám, pôjde o výmenu za hybridný trávnik. Náročná rekonštrukcia sa pravdepodobne nestihne do konca februára zrealizovať, z toho dôvodu odohráme duel proti Senici (25. 2.) v Zlatých Moravciach. Pevne verím, že ak dopadne všetko podľa predstáv, budeme mať v Trnave najlepší trávnik na Slovensku," povedal nedávno pre klubový web generálny manažér trnavského klubu Pavel Hoftych.

 

Na Trnavu teda čaká séria šiestich zápasov na pôde súpera (Michalovce, Senica, Zlaté Moravce, Podbrezová, Dunajská Streda, Ružomberok). Doma sa "andeli" predstavia až 8. apríla, keď privítajú Žilinčanov.

Prehľad stretnutí FC Spartak Trnava v rámci zimnej prípravy na jarnú časť sezóny 2016/2017:


14. januára 2017: FC Spartak Trnava - 1. SC Znojmo (ČR-II. liga) /13.00/ - hrá sa na umelej tráve v Senci
17. januára: FC Fastav Zlín (ČR) - FC Spartak Trnava (Uherský Brod, 11.00) - v rámci sústredenia v Česku
20. januára: 1. FC Slovácko (ČR) - FC Spartak Trnava (Uherský Brod, 11.00) - v rámci sústredenia v Česku
25. januára: FC Zbrojovka Brno (ČR) - FC Spartak Trnava (Brno, 13.00)
28. januára: FC Spartak Trnava - SK Sigma Olomouc (ČR-II. liga) /11.00/ - hrá sa na umelej tráve v Senci
1. februára: FK Mladá Boleslav (ČR) - FC Spartak Trnava - hrá sa vo Viedni (Rak., dejisko a začiatok duelu sa ešte upresní)
7. februára: 1. FC Tatran Prešov - FC Spartak Trnava (Poprad, 11.00)
11. februára: FC Spartak Trnava - FC Baník Ostrava (ČR-II. liga) /13.00/ - hrá sa v Červeníku


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies