Deštrukcia trnavského Spartaka? V Trnave končí aj prezident klubu Keketi starší

NETKY.SK • 27 November 2018, 12:15 • 2 min
Deštrukcia trnavského Spartaka? V Trnave končí aj prezident klubu Keketi starší

TRNAVA- Úradujúci slovenský šampión FC Spartak Trnava bude mať aj nového prezidenta klubu. Podľa informácie portálu trnavskyhlas.sk sa z najvyššieho postu rozhodol odstúpiť Dušan Keketi starší. Podľa vlastných slov bol rozhodnutý už dlhší čas, jeho koniec v klube nesúvisí s odchodom majiteľa Vladimíra Poóra z trnavského futbalu.

slovakia

left justify in out

Po Poórovi, generálnom manažérovi Pavlovi Hoftychovi a trénerovi Radoslavovi Látalovi je štvrtým popredným predstaviteľom Spartaka, ktorý po novom roku nebude pokračovať v červeno-čiernych farbách.

 

Pre sklamaného Poóra vraj Spartak už neexistuje, nevycestuje ani na dôležitý zápas do Bruselu

 

"Interne sa v klube vie už dlhší čas, že aj ja k 31. decembru 2018 končím vo svojej funkcii. Je potrebné povedať, že som chcel vo svojej funkcii skončiť už po minulej sezóne, po zisku majstrovského titulu. Keď som totiž prichádzal do klubu ako funkcionár, mal som len jedno tajné želanie. A to získať s klubom majstrovský titul. Získali sme ho a ja som považoval tým svoju misiu za naplnenú," citoval trnavskyhlas.sk slová Keketiho st.

 

Spartak bude musieť hľadať nového kouča! Tréner Látal a generálny manažér Hoftych z klubu odchádzajú

 

"Získal som pre Spartak tri federálne tituly ako hráč a jeden ako funkcionár a tento primát mi už nikto nikdy nezoberie. Som o tom presvedčený a som na to nesmierne hrdý. Chcel by som preto aj týmto poďakovať majiteľovi klubu pánovi Poórovi, že mi dal možnosť a dôveru pracovať v klube a aj splniť si tak svoj sen. V priebehu jesene mi zistili určité zdravotné problémy a to ma prinútilo rozmýšľať inak. Zdravie je aj pre mňa prednejšie ako všetko ostatné. Oznámil som majiteľovi klubu a spolupracovníkom, že po skončení jesennej časti ligy ukončím svoje pôsobenie v klube zo zdravotných dôvodov," dodal Keketi st.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona